Logi sisse
Latest topics
November 2024
Esm | Teis | Kolm | Nelj | Reede | Laup | Püh |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
Tuutori nurgake
+11
martin
Eda
Tormilind
Indrek
Tegelane
Pätu
Ainar
hedi
paula
Belfrost
Dan
15 posters
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 3
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 3 • 1, 2, 3
Re: Tuutori nurgake
Okei, eks me siis korraldame ja loodame, et teistele ka sobib.
Pätu- Bioloogia Tudeng
- Postituste arv : 99
Registration date : 09/09/2008
15. detsembrist kuni 8 veebruarini on Teil aega ennast regada uutele õppeainetel. 1. veebruarist kuni 29. veebruarini on Teil võimalik õppetoetuse taotlusi esitada.
Dan- Bioloogia Tudeng
- Postituste arv : 60
16. detsember on botaanika eksam(4AP) ehk siis suur ja raske eksam. 18 detsember on järgmine suur eksam mikrobioloogia. Kuid need eksamid on mingil osal seltskonnast, mitte kõigil
Dan- Bioloogia Tudeng
biloogide nimekiri
tsau dan!
oleks veidi abi vaja. olen üks neist, kes on kaasatud piletite müümisesse ja et see sujuks, oleks vaja bioloogide nimekirju. äkki on sinu võimuses orgunnida mulle ja teistelegi ärikatele nimekirju. muidu vist saab dekanaadist.
ja siis veel üks asi. milllal oleks võimalik tulla mõnda teie loengusse veits kampaaniat tegema. äkki annad ka loenguplaani. oleks väga tänulik kui teeksid oma kursusel ka veidi lobitööd.
suurimalt tänades
Tormi Kotkas
oleks veidi abi vaja. olen üks neist, kes on kaasatud piletite müümisesse ja et see sujuks, oleks vaja bioloogide nimekirju. äkki on sinu võimuses orgunnida mulle ja teistelegi ärikatele nimekirju. muidu vist saab dekanaadist.
ja siis veel üks asi. milllal oleks võimalik tulla mõnda teie loengusse veits kampaaniat tegema. äkki annad ka loenguplaani. oleks väga tänulik kui teeksid oma kursusel ka veidi lobitööd.
suurimalt tänades
Tormi Kotkas
Tormilind- Bioloogia Tudeng
- Postituste arv : 102
Ma juurdlen siin miks kevadsemestri ainetel on algusajaks pandud alates 30 nädalast. See on ju august
30. nädal on märtsi lõpp. Teie kooli värk peaks kestma kuni 43. nädalani. Peale seda võib veel suveprakse ka tulla.
Dan- Bioloogia Tudeng
43 nädalani? See on siis 13 nädalat. Kui on märtsi lõpust siis...juulini välja. Pagan, juuni keskel pidin ameerikasse minema.
Oleneb, kuidas aineid võtad. Kui hästi planeerid siis on juuni lõpp vaba.
Dan- Bioloogia Tudeng
In advance, et tulevase suve reisiplaane teha, oleks seda suvepraktikumi aega küll tore teada- Dan, kuidas sellega lood ka on- kas ja millal need ikkagi toimuvad? Kuskilt nagu tuli ähmast infot, et meil (õppekava muutusest tulenevalt?) vist polegi I aasta suvel? Kui Sina kosta ei oska, siis kust seda uurida tasuks?
Eda- Bioloogia Tudeng
- Postituste arv : 25
Registration date : 14/09/2008
Mingi selline jutt oli küll, et Teil loodustundmise praksi kahte ei toimu(see oleks iseenesest kurb, sest suvepraksid kõige lahedamad). Te saate toimumisaegu vaadata õis-ist vastava õppeaine alt. Kui seal juhuslikult kirjas ei ole, millal see toimuma peaks siis ühe võimalusena võib vastava õppejõu käest küsida.
Belfrostile nii palju, et kui Sul on suur tahtmine USA-sse minna siis võid ju mitte võtta seda praksi(ning järgmine aasta seda teha).
Belfrostile nii palju, et kui Sul on suur tahtmine USA-sse minna siis võid ju mitte võtta seda praksi(ning järgmine aasta seda teha).
Dan- Bioloogia Tudeng
Ei ei, ma sain juba ümber planeeritud, lähen peale Jaanipäeva Küsimus, kas looduse tundmise praksi saab valida LOTE ainete alt?
Ma uurisin praegu Teie õppekava ning seal ei ole ühtegi loodustundmise praksi(väheamlt mulle silma ei jäänud). Kurb küll, et nad selle ära kaotasid.
Dan- Bioloogia Tudeng
Kurb jah, aga see-eest on Maateaduste alused I välipraktika. Loodame, et läbiviijaks on ikkagi Ärmps
martin- Bioloogia Tudeng
- Postituste arv : 21
Rahulikke ja valgeid Jõule Teile kõigile!
Nautike lund ja päkapikke ning muid talve toredusi!
Ja nii on nagu elu käib...
Teie rebasekarjane
Nautike lund ja päkapikke ning muid talve toredusi!
Ja nii on nagu elu käib...
Teie rebasekarjane
Dan- Bioloogia Tudeng
Kas keegi selgitaks mulle, kust neid praktikume/praktikumide aegu näha saab? Mina Õisist neid ei leia
Eda- Bioloogia Tudeng
Hei-hopsti!
Millistest praksidest on juttu?
Füsioloogia ja anatoomia praksi ajad on ilusti väljas. Klikid ilusti selle aine peale, sealt võtad 08/09k statsionaar. Edasi tuleks leida sealt lehelt selline asi nagu tunnid alt. Siis pead ainult teadma, millises rühmas oled.
Suveprakside kohta võid infot nõnda leida, et vaatad vastava õppeaine andmeid, seal peaks olema selline lahter nagu toimumisnädalad. Siis on teada enam-vähem vahemik, millal ta toimub. Täpsem aeg tuleb hiljem.
Millistest praksidest on juttu?
Füsioloogia ja anatoomia praksi ajad on ilusti väljas. Klikid ilusti selle aine peale, sealt võtad 08/09k statsionaar. Edasi tuleks leida sealt lehelt selline asi nagu tunnid alt. Siis pead ainult teadma, millises rühmas oled.
Suveprakside kohta võid infot nõnda leida, et vaatad vastava õppeaine andmeid, seal peaks olema selline lahter nagu toimumisnädalad. Siis on teada enam-vähem vahemik, millal ta toimub. Täpsem aeg tuleb hiljem.
Dan- Bioloogia Tudeng
ehh, ikka suvepraktikumide aegu mõtlesin
Ainete (nt maateadus, kus nagu eelnevalt mainitud, on praktikum suvel tulemas) toimumisaegade lingi alt pole mina aga suvepraktikumide aegu leidnud (isegi mitte seda "enam-vähem vahemikku"). Aga hüva, vb ma põen liiga vara ja semestri algamisel saab lektorite käest otse kohe küsida.
Ainete (nt maateadus, kus nagu eelnevalt mainitud, on praktikum suvel tulemas) toimumisaegade lingi alt pole mina aga suvepraktikumide aegu leidnud (isegi mitte seda "enam-vähem vahemikku"). Aga hüva, vb ma põen liiga vara ja semestri algamisel saab lektorite käest otse kohe küsida.
Eda- Bioloogia Tudeng
aga kus seda suvepraktikumi on mainitud? ma pole midagi kuulnud:S
jannu014- Biotuutor
- Postituste arv : 80
Registration date : 12/09/2008
ma kuulsin, et see aasta ei olegi selliseid asju. Majandussurutis.
Ainar- EiRebane
- Postituste arv : 240
Registration date : 18/09/2008
Maateaduse aluste välipraksi kohta polnud jah infot(tuleb lihtsalt oodata)
Suvepraksid on need toredad praksid, mis toimuvad juunis, juulis või augustis. Üldjuhul minnakse loodusesse müttama. Näiteks maateaduste välipraks, floristika, zooloogia välipraks jne.
Suvepraksid on need toredad praksid, mis toimuvad juunis, juulis või augustis. Üldjuhul minnakse loodusesse müttama. Näiteks maateaduste välipraks, floristika, zooloogia välipraks jne.
Dan- Bioloogia Tudeng
Dekanaadist öeldi, et meil I aastal suvel praktikume ei ole, tuleb II kursust oodata või endale ise neid korraldada
Eda- Bioloogia Tudeng
Nad on ikka täitsa nõmedad, et nii teevad
Dan- Bioloogia Tudeng
Kuskil sündis väike mõte, et miks mitte korraldada ise endale n.ö. loodusetundmise praks.
ehk siis teha väike kursaekskursioon suve algul, kui eksamid läbi. kõik ei peagi tulema, aga mingi paraja pundi saaks kokku küll. näiteks minna kasvõi kihnu saarele? või kuhugile mujale huvitavasse kohta? kas siis rohkem omal käel või nagu kunagi klassiekskursioone sai tehtud...
mis arvate?
ehk siis teha väike kursaekskursioon suve algul, kui eksamid läbi. kõik ei peagi tulema, aga mingi paraja pundi saaks kokku küll. näiteks minna kasvõi kihnu saarele? või kuhugile mujale huvitavasse kohta? kas siis rohkem omal käel või nagu kunagi klassiekskursioone sai tehtud...
mis arvate?
paula- Bioloogia Tudeng
- Postituste arv : 18
Registration date : 10/09/2008
Mul oli küsimus, et kuidas Õisis seda tunniplaani genereeriti tabeliks? Nii nagu esimese semestri algul.
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 3 • 1, 2, 3
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 3