Logi sisse
Latest topics
November 2024
Esm | Teis | Kolm | Nelj | Reede | Laup | Püh |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
"Tutvumispeo" Järelkaja
+10
ToMp$oN
Kotkas
martin
Dan
Pätu
Indrek
krissu
Krike
paula
Belfrost
14 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
"Tutvumispeo" Järelkaja
Ehk, et siis mida sellest meie peost selgus ja mida järgmine kord paremini teha? Kes see naljavend huvitav oli, kes pipragaasi peole kaasa võttis? Muusikat ma ei maini, sest oli ette teada, et suurem huvi selle vaheldusrikkuse tagamiseks kaob üsna kiiresti. Mina jäin enamvähem rahule (sest, et rahulolematus ei tasu end ära) Ühtlasi huvitab mind, mis kõigest sellest söögist sai. Mina isiklikult sõin kaks porksi, mõne küpsise, natuke Kotka head kringlit (milles oli võid muide ) ja kui ma midagi veel sõin siis ei meenu see mulle mõõduka hulga tarbitud veini ja rummikokside tõttu. Tore, et rahvas head paremat tõi (eriti kapsast ja porgandit, paistis populaarne olevat) Laulukaare all tehti veskarit, tantsiti, nii, et vesi lahti (mõni lugu oli ikka tantsitav ka) ja mängudest ma üritan mitte mõelda (kiirkohting, wtf? samahästi võib kaks inimest panna tuppa kinni ja kästa rääkida, mugavad vestlused kujunevad vabatahtlikult ühisel initsiatiivil ) Praegu kui ma seda kirjutan, on kell 1:36, nii, et kindlasti on midagi veel juhtunud ja juhtub veel. Sellest võite, mu vahvad kursakaaslased, homme kirjutada siia. Silver ütleb Head ööd! Ja kostüümid...nu nägite ise
Re: "Tutvumispeo" Järelkaja
Enampakkumisel üks punakas-valge vihmavari!
Kes tunneb tast puudust saab kätte minu käest
Kes tunneb tast puudust saab kätte minu käest
paula- Bioloogia Tudeng
- Postituste arv : 18
Registration date : 10/09/2008
Aga mulle täitsa meeldis
(pikemalt ei hakka seletama, sest istun raamatukogus arvutis, mis mulle ei meeldi :7 )
Ja nüüd saab lastelastele rääkida tulevikus põnevaid seiklusi õhupallimängust :7
(pikemalt ei hakka seletama, sest istun raamatukogus arvutis, mis mulle ei meeldi :7 )
Ja nüüd saab lastelastele rääkida tulevikus põnevaid seiklusi õhupallimängust :7
Krike- Bioloogia Tudeng
- Postituste arv : 76
Registration date : 11/09/2008
Toit söödi enamuses lõpus ära ja mis üle selle andsime viimasele kaasa. tegelikult on minu juures 1,5 kilo kringlit, mille ma lubasin maateadustesse tuua aga ma väga vabandan, sest magasin haledalt sisse. Nüüd ma ei oska taga mitte midagi teha, kellel talle soovi oleks võtke ühendust. Õhtu lõppes ilusti(saime veel tund aega juurde kaubeldud). ma tegelikult ise ka ei mõista, kes lasi pipragaasi õhku????!!!!.
Tänu, et tulite ja teeme teine kord uuesti.
Ps: väga tore oli et peaaegu kõik olid kostüümides.
Tänu, et tulite ja teeme teine kord uuesti.
Ps: väga tore oli et peaaegu kõik olid kostüümides.
krissu- Bioloogia Tudeng
- Postituste arv : 20
Registration date : 09/09/2008
ehhe...päris tore oli, kõik peale selle pipragaasi. Kirssu selle kringli võim niisama mingi kambaga nahka panna, kasvõi täna...väljas tundub pärsi tore ilm olevat.
Indrek- Postituste arv : 32
Registration date : 11/09/2008
Väga vahva oli.
Pätu- Bioloogia Tudeng
- Postituste arv : 99
Kiitused, korraldajatele! Olite tublid!
Dan- Bioloogia Tudeng
- Postituste arv : 60
Järelkajast veel niipalju, et minu käes on selline 102 kroonine Tartu Kaubamaja t¹ekk taara eest.
martin- Bioloogia Tudeng
- Postituste arv : 21
Pettunud...
Mind väga huvitaks, kas see on minu kringel, millest kõik räägivad. Mulle tundub ebareaalne, et minu küpsetis oli nii jäle, et seda lausa poolteist kilo järgi jäi. Pealegi, kui ma koju hakkasin minema, oli kandik kommidega üle kuhjatud. Võib-olla oli kringel nende alla peidus. Ma ei pannud tähele, tõstsin kraami koos paberiga lauale (väärt kandik, ei tahtnud, et see kaduma läheks). Võib-olla keegi proovis süüa ja talle tundus kringli maitse tülgastav (ma ikkagi kasutasin seekord võid, nagu juba ära märgiti) ning ta peitis selle kuhugi. Väga kahju, oleksin koju kaasa võtnud, sest minu pere ei saanudki seda maitsta, kuigi nad tahtsid
Ma vabandan, kui see postitus kellelegi solvav tundub, aga ma tõesti nägin oma kringliga vaeva spetsiaalselt selle peo nimel, mitte, et see kuulutataks toiduülejäägiks ja pakutaks kõigile enne loenguid või siin foormis. Samas kui tõesti ei maitsenud ja ära ei söödud, mis seal ikka teha.
Mul on hea meel, et vähemalt mõni proovis ja neile paistis see maitsevat. Aitäh, et te seda ütlesite, isegi, kui see polnud tõsiselt mõeldud. Ma ei arva, et ma olen väga hea kokk, aga neid paari asja, mida ma oskan, teen ma hästi. Järgmine kord tean, et ei tasu vaeva näha. Panustan paki krõpsude peale. Pärast pole vähemalt kahju, kui neid teistele pähe üritatakse määrida.
Ma vabandan, kui see postitus kellelegi solvav tundub, aga ma tõesti nägin oma kringliga vaeva spetsiaalselt selle peo nimel, mitte, et see kuulutataks toiduülejäägiks ja pakutaks kõigile enne loenguid või siin foormis. Samas kui tõesti ei maitsenud ja ära ei söödud, mis seal ikka teha.
Mul on hea meel, et vähemalt mõni proovis ja neile paistis see maitsevat. Aitäh, et te seda ütlesite, isegi, kui see polnud tõsiselt mõeldud. Ma ei arva, et ma olen väga hea kokk, aga neid paari asja, mida ma oskan, teen ma hästi. Järgmine kord tean, et ei tasu vaeva näha. Panustan paki krõpsude peale. Pärast pole vähemalt kahju, kui neid teistele pähe üritatakse määrida.
Kotkas- Bioloogia Tudeng
- Postituste arv : 58
Kotkas kirjutas:Mind väga huvitaks, kas see on minu kringel, millest kõik räägivad. Mulle tundub ebareaalne, et minu küpsetis oli nii jäle, et seda lausa poolteist kilo järgi jäi. Pealegi, kui ma koju hakkasin minema, oli kandik kommidega üle kuhjatud. Võib-olla oli kringel nende alla peidus. Ma ei pannud tähele, tõstsin kraami koos paberiga lauale (väärt kandik, ei tahtnud, et see kaduma läheks). Võib-olla keegi proovis süüa ja talle tundus kringli maitse tülgastav (ma ikkagi kasutasin seekord võid, nagu juba ära märgiti) ning ta peitis selle kuhugi. Väga kahju, oleksin koju kaasa võtnud, sest minu pere ei saanudki seda maitsta, kuigi nad tahtsid
mina isiklikult maitsesin mingit kringlit ja siis oli väga hea,kuid ma usun et põhjus miks ta alles jäi oli see et inimesed ei läinud sinna ju sööma . mina näiteks sõin terve õhtu jooksul sealt paar porgantit ja selle kringlitüki ja natuke kõrsikuid. selles mõttes ära põe:D viga ei olnud kringlis ega kokas
aga peost see oli mahe tegelt, muud ei oska midagi nagu üelda, tänks kes viitsisid seda orgunnida. teinekord teab kelle kraesse sellised asjad saab ajada
ToMp$oN- Öko-Õllejumal ja Mode
- Postituste arv : 414
kotkas! kui see oli sinu kringel seal kandikul, siis mina maitsesin seda küll - selline rosinatega ja ¹okolaadiglasuuriga! see hahtus kuidagi jõle kiiresti - vist siis inimesed ei suutnud ennast tagasi hoida!
hullult hea, tee teinekord ka
hullult hea, tee teinekord ka
paula- Bioloogia Tudeng
see kringel mis üle jäi oli ostetud kringel, kotka kringel oli väga hea ja kadus hetkega...see mis üle jäi oli liht lahti lõikamata kuna teist oli veel alles õhtu lõpus...seda oli liht nii palju.
Kallis kotkas palun tee oma kringilit kunagi veel!
krissu
Ps:osta taaratseki eest endale midagi ilusat(olid väga tubli, et aitasid tehnikat ära viia)
Kallis kotkas palun tee oma kringilit kunagi veel!
krissu
Ps:osta taaratseki eest endale midagi ilusat(olid väga tubli, et aitasid tehnikat ära viia)
krissu- Bioloogia Tudeng
- Postituste arv : 20
Teate, seltskond, te olete lahe
Millal siis järgmine "tutvumine" on, ega praegu üle kolme nime ikka meelde jäänud. Hm.. biolooge ja ökolooge on kokku umbes 80.. ee.. see teeb siis mitu tantsulkat?
Muuseas nõuan õigust muusika valikut ja valijat kiita.
Millal siis järgmine "tutvumine" on, ega praegu üle kolme nime ikka meelde jäänud. Hm.. biolooge ja ökolooge on kokku umbes 80.. ee.. see teeb siis mitu tantsulkat?
Muuseas nõuan õigust muusika valikut ja valijat kiita.
Ei kurda, väga mõnus pidu oli. Toit ja seltskond olid head. Kuigi see pipragaasi värk oli kahtlane.
Nimesi veel on palju õppida ja selgeks teha, nii et varsti võiks uus tulla.
Nimesi veel on palju õppida ja selgeks teha, nii et varsti võiks uus tulla.
TaunoT- Bioloogia Tudeng
- Postituste arv : 3
Pildid
Kas keegi pilte ei teinud? Kõik olid vist muu asjaga hõivatud
Väga põnev oleks praegu neid vaadata...
Väga põnev oleks praegu neid vaadata...
paula- Bioloogia Tudeng
Üks tüdruk tegi küll pilte.. Lubas meile listi saata.
Kotkas- Bioloogia Tudeng
- Postituste arv : 58
Oh, mõnus, mulle meeldivad imelikud pildid.
Pätu- Bioloogia Tudeng
- Postituste arv : 99
Listi saadeti link http://www.flickr.com/photos/panamanormal/sets/72157607231519034/
martin- Bioloogia Tudeng
Mõned pildid siis ka minu poolt. http://www.album.ee/album/30039634/50126628
Maopreili- Ökotudeng & Mode
- Postituste arv : 148
mõned pildid ka ökoloogide kokkusaamisest http://www.album.ee/album/30039634/50126632
Maopreili- Ökotudeng & Mode
- Postituste arv : 148
Täna varahommikul sattusin ühes kenas vanalinna pubis (zavoodis) kokku ühe ontliku II kursuse geenitehnoloogiga (sellega, kes lõpus lava peal magas). Nimelt oli ta äraspidi segastel asjaoludel unustanud tutvumispeole oma sõbra mütsi ja öökulli maski. Ta palus mul uurida, ega keegi ei leidnud eelpool mainitud riietuselemente.
martin- Bioloogia Tudeng
ai jaa, see mask ja mingid muud asjad on minu käes, kindlasti saab ta need kuidagi ja kunagi kätte:D
Rauno19- Bioloogia Tudeng
- Postituste arv : 6
Registration date : 18/09/2008
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1