Logi sisse
Latest topics
November 2024
Esm | Teis | Kolm | Nelj | Reede | Laup | Püh |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
Must reps
+7
Tormilind
Belfrost
Maopreili
hedi
Krike
Tegelane
jannu014
11 posters
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1
Must reps
Heiiii... armsad kaaskursuslased!
Nagu teada, peame korraldama Musta Repsi meie armsatele Rebastele!
Oktoober on lähedal ja inimesed ootavad:D. (Vanemkursuslased vist isegi rohkem kui rebased)
Kuidas oleks väikese pooletunnise aruteluringiga homme pärast Zooloogiat ja enne Rakubiod?
Andke märku:)
Nagu teada, peame korraldama Musta Repsi meie armsatele Rebastele!
Oktoober on lähedal ja inimesed ootavad:D. (Vanemkursuslased vist isegi rohkem kui rebased)
Kuidas oleks väikese pooletunnise aruteluringiga homme pärast Zooloogiat ja enne Rakubiod?
Andke märku:)
jannu014- Biotuutor
- Postituste arv : 80
Registration date : 12/09/2008
Re: Must reps
Nõus
Krike- Bioloogia Tudeng
- Postituste arv : 76
Registration date : 11/09/2008
ökod, ikka saab vast:)
jannu014- Biotuutor
Hmm.. Kas siis musta repsi võiks korraldada ökod ja biod koos? Meid ju eelmine aasta retsiti koos ja täitsa tore oli minu arvates Meile meeldiks igatahes teiega kampa lüüa!
Maopreili- Ökotudeng & Mode
- Postituste arv : 148
Registration date : 09/09/2008
Kindlasti koos ja repsi jaoks valiti 16 oktoober vist eks? Kalendris on üks plaan, millega see väga ei sobi.
nu nii!
esialgsete plaanide kohaselt oleks vaja broneerida 16.okt. enne seda tuleks aga korraldada koosolek, kuhu on oodatud kõik need, kes tahavad korraldusest osa võtta;)
praeguseks on selge see, et tulevad erinevad töögrupid: Toit, orienteerumisraja kokku panijad ja ka grupijuhid, bussitellimine, õhtune ühistegevus, hommikuvõimlemine jne..
kõik ideed on teretulnud;)
oodatud on ka vanemate kursuste kogemused:P
Mumm
esialgsete plaanide kohaselt oleks vaja broneerida 16.okt. enne seda tuleks aga korraldada koosolek, kuhu on oodatud kõik need, kes tahavad korraldusest osa võtta;)
praeguseks on selge see, et tulevad erinevad töögrupid: Toit, orienteerumisraja kokku panijad ja ka grupijuhid, bussitellimine, õhtune ühistegevus, hommikuvõimlemine jne..
kõik ideed on teretulnud;)
oodatud on ka vanemate kursuste kogemused:P
Mumm
Tormilind- Bioloogia Tudeng
- Postituste arv : 102
uued tuuled!
kallid musta repsi ootajad!
mul on hea meel teatada, et esimene korralduskoosolek toimub homme, pühapäeval, 27.9, kell 20.00. kus see on veel lahtine, ent andke teada, kellel oleks suurt vaba pinda. kui midagi muud üle ei jää siis saab minu juurde tulla, aga ma elan annekas nii et mõelge hästi järele. ökod on meiega ühes paadis nii et kes tahab liitugu!
ma kutsun teid end üles andma! ehk siis tehke ennast kuuldavaks, kes tahab tulla ja korraldusest osa võtta!!!! kindel on see, et kui me tahame millegi rajuga hakkama saada tuleb korraldust väga tõsiselt võtta, ent mitte selliselt, et koorem lasuks kõik paaril inimesel. kogemus ütleb, et mida rohkem inimesi on korraldusse kaasatud, seda rahuldatumad on nad pärast( ei tohi mõelda vasakule!!!) ehk siis oodatud on kõik, kes veidigi selleks aega leiavad, kes oskavad süüa teha, kellel on hea tulekäsi, kelles pliiats ja paber hirmu ei tekita, kelle hääl esinedes värisema ei hakka, kelle rahakott on piisavalt tühi, et sinna rebaste raha koguda, kelle kaardilugemise oskus ületab kaarditegijate kohasust jne. PS: (kui midagi jäi mainimata, siis võib seda veel täiendada )
mina olen end ühiskondliku heaolu nimel nõus ohverdama:D
Mumm ( 55 627 661)
mul on hea meel teatada, et esimene korralduskoosolek toimub homme, pühapäeval, 27.9, kell 20.00. kus see on veel lahtine, ent andke teada, kellel oleks suurt vaba pinda. kui midagi muud üle ei jää siis saab minu juurde tulla, aga ma elan annekas nii et mõelge hästi järele. ökod on meiega ühes paadis nii et kes tahab liitugu!
ma kutsun teid end üles andma! ehk siis tehke ennast kuuldavaks, kes tahab tulla ja korraldusest osa võtta!!!! kindel on see, et kui me tahame millegi rajuga hakkama saada tuleb korraldust väga tõsiselt võtta, ent mitte selliselt, et koorem lasuks kõik paaril inimesel. kogemus ütleb, et mida rohkem inimesi on korraldusse kaasatud, seda rahuldatumad on nad pärast( ei tohi mõelda vasakule!!!) ehk siis oodatud on kõik, kes veidigi selleks aega leiavad, kes oskavad süüa teha, kellel on hea tulekäsi, kelles pliiats ja paber hirmu ei tekita, kelle hääl esinedes värisema ei hakka, kelle rahakott on piisavalt tühi, et sinna rebaste raha koguda, kelle kaardilugemise oskus ületab kaarditegijate kohasust jne. PS: (kui midagi jäi mainimata, siis võib seda veel täiendada )
mina olen end ühiskondliku heaolu nimel nõus ohverdama:D
Mumm ( 55 627 661)
Tormilind- Bioloogia Tudeng
- Postituste arv : 102
Mina olen käpp! Ja annekas pole probleem.. hea lühike maa sinna tulla
Maopreili- Ökotudeng & Mode
- Postituste arv : 148
Lihtsalt mainiks, et minul on 19. okt maateaduse eksam ning vastavalt vanemkursuslastele igitarkadele õpetussõnadele asutakse õppima 3 päeva enne eksamit. Seega 16. jääb ilusasti sinna sisse + kas must reps polnud mitte mitmepäevane tramburai?
makaaber- Rocki-Maarja
- Postituste arv : 10
Registration date : 24/09/2009
Ma arvan, et see soovituslik 3 päeva on selle aine puhul lihtsalt puhas teooria, pärast kujuneb ikka asi bingoks...
Krike- Bioloogia Tudeng
- Postituste arv : 76
Registration date : 11/09/2008
Kes ütles, et kolm päeva enne? Valetas kurivaim ...Ah õigus see tuutoritund. Tegelikult sõltub kõik oma võimetest ja heast õnnest bingomängus. Kui oled loll ja veel hullem laisk(nagu mina) hakka asju vaatama juba nädal aega enne, aga mustast repsist ära küll ilma jää, see on püha! Mustale repsile järeleksamit teha ei saa. (Kui sa just ei plaani esimest aastat korrata )
Ma tuletaks meelde, et 18. oktoobril on kohalikud valimised, seega kõik mitte-tartlased võiks aegsasti eelhääletamisega tutvuda, sest pärast musta repsi vaevalt keegi veel kuhugi Saaremaale näiteks jõuab sõita, et enda paberilipakas kasti toimetada ja siis veel esmaspäevaks Tartu eksamile ka.
Airi- Postituste arv : 14
Registration date : 01/09/2009
irw... ikka tuutoritund tegelikult võid selle kolm päeva ju nt ära õppida ka E, T ja K bingo on nii või naa... Aga Repsilt te vaid katsuge puududa
jannu014- Biotuutor
Info Musta Repsi kohta hakkab ilmuma plakati(te) kujul teaduskonna seinale/seintele ja loomulikult kiigake siia foorumisse ja erialalistidesse! Praeguseks paigas kuupäev: 16-17 okt.
jannu014- Biotuutor
soovitan juba praegu biogeo listi ja teistesse kursuselistidesse musta repsi kohta (eel)infi saata - vanemad bioloogid istuvad teadmatuses!
Inga- Postituste arv : 5
Registration date : 28/09/2009
Ja kes veel lugenud pole plakatite pealt. Rebased 50 krooni Sirtsu või Jannu kätte. Teised 25 krooni.
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1